Veckobrev vecka 17

Måndag
Först startade vi dagen med svenska pass. Sen så hade vi svenska och sist fysik.

Tisdag
Första timmen så hade vi idrott och då tränade vi på mass dansen sen så hade vi engelska och mate sen svenska. Vi hade sen so, på slutet slöjd.

Onsdag
Vi hade första timmen so och då jobbade vi med organisationen. Sen så hade engelska och musik. Dom sista passen hade vi 4-6 tid där vi kollade på lilla aktuellt och sedan multipass där jag ( Vilma) iallafall gick matte slingan runt smedjan. Och Moa hade geometri i 5ans klassrum på multipasset.

Torsdag
Första passet pratade vi om klassresan där vi kom fram till teamkamp i torpshammar, dom sista 40 minuterna jobbade vi med veckans boss mot södermalmsskolan. Timmen innan lunchen hade vi tema och vi fortsatte med det förra projektet och började på ett nytt och det handlade om graffiti och alla göra sin egna graffiti.
Dom sista timmarna hade vi svenska och bild men då gjorde vi inget speciellt iallafall!

Fredag
Vi hade biologi och engelska första timmen med Thomas och sedan matte med Jimmie. Sista timmarna hade vi engelska igen och då pratade vi med Alvaro som är en gammal student här som nu är i Irland i en skola och lär sig till att själv bli en lärare. Som vi nu fått reda på att han har tagit jobbet som lärare!
Och sedan Jimmie igen där vi avslutade dagen.
I övrigt hade vi också idrott och svenska men vi gjorde inget speciellt, det var inget speciellt idag faktiskt utom att vi får hem klasserna till 7:an idag i postlådan jag är så nervös (Vilma).

Vi har också nationella prov i engelska onsdag och fredag nästa vecka, och ledig måndag, tisdag och torsdag nästa vecka är vi borta hela dagen med Jimmie!
Ha en trevlig helg från Vilma & Moa!


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *