Veckobrev v.51

Årets sista veckobrev kommer nu här. Jag är mycket nöjd med elevernas inställning och vilja i  klassrummet under terminen, det finns mycket att förbättra men jag tycker de har rätt inställning och då kommer vi kunna arbeta framåt.  Det har slarvats lite med läxorna och det ska bli bättre framförallt med tanke på att jag inte tycker det ska vara för många och för jobbiga, men de ska göras för att vi ska kunna utveckla arbetet ännu mera i skolan.

Veckans fokus har ju varit Lucia och sedan temaförmiddagen om källkritik och vinklat budskap i media på olika sätt. Inom svenskan har vi arbetat med läsförståelsen och inom matematiken med klockan och måttenheter. I  NO har vi haft skellefteåteknik som är roligt men svårt……………..

Under multipasset har eleverna haft olika valmöjligheter, några har gjort en digital skoltidning och nu är den publicerad. Hoppas ni njuter av läsningen och att ni har stolta barn hemma som berättar om det.

https://luckstanytt.wordpress.com/

Nästa vecka

Måndag: Innebandyturnering och pyssel

Tisdag:

Vi ses igen Fredagen den 8 januari för en ny spännande termin.

Jag önskar er alla ett bra jullov och att ni har det mysigt tillsammans.

P.S Roligt att det kommer in kommentarer ibland på bloggen av elever eller föräldarar:)

 

Mvh Jimmie

ELEVERNAS VECKOBREV

måndags så hade vi Lucia tåg i gympasalen, på Attmarhem och i kyrkan.

I tisdags så jobbade 4:or,5:or och 6:or med temat.

Temat är internet och mobbning. På slutet av dagen så fortsatte vi med jul bilderna och fortsatte med bilderna som vi gjorde på bildskolan.

I onsdag jobbade vi med teknik.På idrotten hade vi innebandy träning tills på måndag när det är innebandy turnering.

Torsdag på första timmen så jobbade vi lite i matteboken sen på idrotten så hadde vi hinderbana. På Bilden så jobbade vi med det vi jorde i tisdag

På måndag är det innebandy turnering sen på tisdag är det innebandy turnering mot personalen.Och på engelskan i dag så jobbade vi med jul tradition

Fredag vi har jobbat med bild första timmen. På engelskan så jobbade vi med julen. Det var sista gången vi hade Multipass.

 

Nästa vecka v.52

Måndag: Innebandy turnering

Tisdag: Innebandy turnering mot personalen

Onsdag: JUL LOV

Torsdag: –II–

Fredag: –II–

av Axel och Julia

GOD JUL OCH GÅTT NYTT ÅR

Önskar vi på Lucksta

image image image image image image image

 


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *