Veckobrev v.48

Hej!

Snart är det december och tiden går verkligen fort. Vi kämpar på och jag tycker mig verkligen hitta saker vi ska arbeta med för att vi alla ska få chansen att utvecklas. Några behöver stöd i olika delar och vi arbetar för att hitta bra lösningar för alla.

Vi kommer idag göra en trygghetsenkät där eleverna svara enskilt och under nästa vecka kommer vi att börja öppna luckorna i vår Matte United julkalender som eleverna varit med och skapat fem egna luckor. Jag hoppas även ni föräldrar kan vara intresserade, länken finns på bloggen.

Det som eleverna blivit lite slarviga med är att göra de få läxor de har och de säger att det är svårt att komma ihåg just nu. Därför har jag lovat att även lägga in vad det är för läxor i veckobrevet.

Vidar och Lisas veckobrev

Veckobrev v.48.

 

I mondags hade vi slöjd med Maria och Linda , matte med Jimmie och so med Hnsa

I tisdags jobbade vi med barn böckerna med femmorna och geografi och musik.

I onsdags jobbade vi hade arbets pass med jimmie och idrot med maria och engels ka med thomas.

I torsdags jobbade vi med arbets pass med jimmie idrott med maria och musik  med Monicka och engelska med Thomas och senn hadde vi matte med hansa .

I fredags jobbade vi med bild med monicka och sen tränade vi lucia songerna med Monicka och sen hadde vi engelska med thomas och sen hadde vi multipass och sen hadde vi arbets pass med Jimmie.

 

Nästa vecka:

måndag:

Tisdag: Sista lektionen för barnboken.

Onsdag: Läsläxan Pax, idrott

Torsdag: Engelskaläxa, idrott

Fredag:

Veckans vinnare

image

image image image image image image image image image image image


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *