Veckobrev v.38

Veckobrev v.38
Det har varit en bra arbetsvecka. Eleverna har verkligen tagit till sig det vi pratat om och arbetar tillsammans och är aktiva under lektionstiden. Det är mycket roligt att se.
De visade sig från en bra sida när vi åkte buss till stan och tittade på en musikal/konsert och det var även intressant att samtala kring det vi såg. Det var även en förälder som var med den eftermiddagen och det är roligt att ni kan få ta del av det vi gör.
Under tisdagen hade vi en trevlig eftermiddag när vi fick äta det eleverna själva planterat och eleverna i årskurs fyra fick uppdraget att dokumentera det som händer under eftermiddagen och de powerpoint-presentationerna kommer ni kunna ta del av på bloggen.
Att följa eleverna jobba tillsammans med vilka bilder de skulle ta för att kunna visa det på ett bra sätt och att sedan när de sätter sig tillsammans och ska planera upplägget på presentationen och hur de ska formulera texten till bilden! Vilka förmågor och vilka härliga diskussioner och samarbeten!
Vi kämpar på med de ämnen vi arbetar med och jag kommer med jämna mellanrum lyfta fram saker på bloggen!
En stor rekommendation till er föräldrar är att ta chansen att prenumerera på bloggen vilket gör att ni kommer att få ett mail varje gång vi tillsammans uppdaterar bloggen. Så småningom kommer eleverna bli aktivare att arbeta med bloggen. Jag kommer även skicka hem ett papper med en läcker formulering som Hansa tagit fram som jag hoppas kan motivera er att ta del av era barns skolgång.

Nästa vecka:
Måndag:
Tisdag: Jimmie är borta på utbildning.
Onsdag: bokbussen, idrott ute
Torsdag: idrott ute
Fredag: Skoljoggen på sörforsvallen, kläder efter väder och gärna en vattenflaska, lämna in läsläxan.

Veckan vinnare av frågesporten
image

 

bilder när samarbete sker på max!

image image image


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *