Veckobrev v.37

En ovanligt surrig vecka, både på gott och ont. Ibland har eleverna pratat för mycket om allt möjligt men vi har även haft många bra diskussioner och tankar som man fått berätta om.

Vi har arbetat med decimaltal och negativa tal inom matematiken. Läst och arbetet med läsförståelse inom svenskan, men även instruerande texter som t,ex recept.

Inom NO fortsätter vi med fjällen, med arter och miljön, men även tankar kring detta i OS arbetet. OS-arbetet kan ni följa via osilucksta2028.se 

Nästa vecka har de några läxor, ta del av dessa och påminn eleverna om att de kan ta reda på dem själva via bloggen.

Nästa vecka:

Mån: Idrott

Tis:

Ons: idrott

Tors: SO-läxa

Fredag: Engelska läxa

Elevernas veckobrev

Veckobrev v.37

 

Måndag första timmen hade vi klasråd. Sen hade vi idrott med Maria. På engelskan pratade vi om läxan till på fredag. Sen hade vi SO med Hansa.

 

Tisdag Första timmen hade vi SO med Hansa då såg vi på en film om Norge. Sista timmen hade vi slöjd.

 

Onsdag Första timmen hade vi Maria och då såg vi två filmer om liv

räddning. Sen så hade vi skoljoggen hela dagen.

 

Torsdag Första timmen hade vi SO med Hansa och då gick vi igenom om begrep det är vår läxa. Sen såg vi på geografens testamente. Sen jobbade vi om OS i Lucksta men 6 orna. Sen hade vi Skellefteå teknik.

 

Fredag Första timmen hade vi matte med Jimmie och då jobbade vi med matte boken och sen så läste vi Kalle och Chokladfabriken. Sen hade vi Thomas halva passet i engelska och då jobbade vi med läxan till v.38, v.39, v.40, v.41. Sen andra halvan hade vi Jimmie och då hade vi NO. Sen hade vi Svenska med Thomas och då läste visa klubboken och dom andra läste med Thomas på drive. Sen hade vi Jimmie sista timmen och då

 

Nästa vecka.
Torsdag ska vi gå till skolskogen och ta upp potatis om man har potatishaka får man gärna ta med sig det.


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *