Veckobrev v.21

Måndag: Vi hade allt som vanlig och partierna är i full gång när det gäller på röstningen. TIll lunch vart det Kalkonsås med pasta, men efter det så hade vi kemi/fysik/teknik.

Tisdag: På tisdagen så hade vi uteidrott och sedan så gick vi in och hade Engelska, Matte och Svenska. Sedan hade vi lunch och när vi kom in från lunchrasten så jobbade vi med våra partier på SO. Efter det hade vi slöjd.

Onsdag: Direkt på morgonen hade vi SO och då jobbade vi med partierna. Efter rasten hade v i Engelska och sedan Musik.

Efter det så hade vi multipass som vi själva anordnar för de yngre barnen.

Torsdag: På torsdags morgonen hade vi matte och då pratade vi lite om att vi vann en utmaning på en sida som heter EdQu. Utmaningen hette Södermalmsskolan VS the world. Det tyckte vi var superkul. Sedan hade Tema, då gick vi med 4 orna och 5 orna i grupper och plockade skräp och svarade på en  frågeslinga. Sedan hade vi kort svenska som vi bestämde när vi skulle utmanarna lärarna i brännboll. Sedan hade vi bild och då gjorde vi klart bilder som vi inte var klara med och sedan skulle vi ta hem våra bilder.

 

Fredag: På morgonen hade vi Biologi och då pratade vi om varför djuren utvecklas efter sin miljö. Sedan efter rasten hade vi Matte och sedan så hade vi idrott. Efter lunchen så gick vi till sjön och badade med åk 5 och åk 4

 

Viktigt! Måndagen den 11 juni ska vi träffa de nya klasserna.

 

AV Edvin och Alice 😜


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *