Veckobrev v.12

Måndag: första lektionen hade vi klassråd lite snabbt sen kollade vi på spegelvänd som vi har bölja kolla på. det handlar om en serie med 2 personer som ska fira midsommar och ska till hennes mormor, mormorn är och jobba och det är en konstig spegel där kolla in den om ni vill veta mer. ibland så brukar vi pausa och försöka räkna ut vad dom räknar ut. nästa lektion var inne idrott. Efter det hade vi musik med Monica. Efter det var det lunch. Sen hade vi SO med Hansa. Sen för att avsluta dagen hade vi Eng med Thomas och fortsatte med barn programmen.

Tisdag: Först hade vi OS med 6:orna Hansa var borta därför hade vi inte SO.Sen hade vi  Matte. sen var det talet. Sen var det Lunch. Efter det hade vi NO. Sen hade vi slöjd.

Onsdag:Först hade vi Idrott men Maria var borta så vi fick gå promenad med Monica. Sen hade vi Bild med Monica och jobbade med perspektiv. Sen så fortsatte vi med barn programmen med Thomas på Engelskan. Sen på svenskan hade vi Buenos Aries med Thomas. Se var det Multipass.

 

Torsdag: Första och andra lektionen hade vi OS men vi kan inte kopiera ut byggnaderna fören imorgon för 3D skrivaren är sönder men några folk kommer vid lunch och ska kolla på den och se om dom kan fixa den. Sen gick vi på röris efter som det alltid är det på torsdagar. Sen hade vi AP med Jimmie då jobbade vi matte och vi svarade på frågor. Sen hade vi SV och lite engelska med Thomas. Sen där efter fick vi en Eng läxa. Sen jobbade vi med klubben.

Fredag:  Första lektionen hade vi AP och nu har vi också bölja redovisa talet det gjorde alltså att Jimmie var och filma dom som redovisar bakom gympasalen och vi fick göra SV och NO på våra digitala enheter. Nästa lektion hade vi Eng med Thomas och fortsatte med barnprogram efter så byte vi till AP med Jimmie igen och det blev samma som första lektionen han filmar redovisningarna och vi jobbar NO och SV. Sen var det lunch. Sen hade vi SV med Thomas och vi fortsatte med Buenos Aries och efter det så hade också elevrådet gjort våfflor till oss och sen körde vi några begrepp.  Sen hade hade vi AP med jimmie och gick igenom läs läxan.

 

 


Prenumerera på nya blogginlägg

En reaktion på “Veckobrev v.12

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *