Lucia & Källkritik

Jag vill berömma och tacka eleverna i fyran och femman för de fina luciatåg jag fick vara med på. Eleverna började bra, men lite nervöst i idrottshallen, sedan var de otroligt duktiga på servicehuset. Sedan kunde jag inte delta på kvällen i kyrkan, men enligt de som var där blev det bara bättre och bättre, vilket gjorde att de var bäst i kyrkan!

Roligt och jättebra jobbat!

image image image

Det tog på krafterna och var en jobbigt dag vilket märkets under tisdagen då det var många trötta elever och inte nog med det så hade är det slutet på terminen och man är trött bara därför.

Därför var det också roligt att vi under tisdagsförmiddag hade fortsättningen på temat ”Jag på internet” för årskurserna 4-6. Där pratade vi om vinklingar och källkritik och det blev bra diskussioner och en mycket bra förmiddag.

Nu kämpar vi på och jobbar på in i det sista innan vi tar en välbehövlig paus och jullov för att arbeta vidare under 2016.


Prenumerera på nya blogginlägg

En reaktion på “Lucia & Källkritik

  1. Verkligen bra jobbat av alla elever. Inte bara jag som fick julstämning den kvällen. Många kommentarer under kvällen var att de tyckte att det hördes så bra, alla sjöng, att det var väldigt seriöst utav barnen. Så stort tack för det fina luciatåget. Sen ett stort tack för denna höst. Glad son och glada föräldrar, rolig skolgång verkar det vara. Bra att ni bjuder på er själv och lockar barnen till lärande. Ler igen och skrattar åt matte-United videon. Önskar en riktigt God Jul och gott nytt år . Ser framemot våren 2016.
    / Susanne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *