Jimmies veckobrev.

Alvaros sista vecka hos oss och jag tror att Alvaro lärt sig mycket under denna tid, han låter mycket nöjd med lektionerna, men framförallt eleverna som tagit emot honom och samtalat med honom och visat honom på ett bra sätt.

Det kommer bli en bra lärare och det kommer gå utmärkt för honom i framtiden, kanske kommer han tillbaka?

Annars så speglas tiden just nu av att jag som lärare vill hinna det vi startat upp innan terminen tar slut och min känsla är att det bara är Lucia som gäller. Det roliga med det är att det kommer bli mycket trevligt och bra på tisdag.

Vi kämpar på med ämnen och försöker inom NO bli klara med kroppen och inom matematiken bli klar med kapitlet algebra, inom svenskan ska vi försöka hinna med att göra klart de återberättande texterna, nu har vi arbetat som journalister och de borde nu vara säkra på rubrik, ingress och brödtext.

Nästa fredag arrangerar årskurs fem och sex ett För-OS i bordtennis för stenhuset, det har fått organisera det själva och det har inte varit lätt, men det ska bli ett roligt genomförande,

Ëftersom att PAX boken nu är utläst men vi har en läsvecka kvar på skolan så får eleverna läsa valfri bok ca 15 minuter per dag under nästa vecka.

Ha det bra och vi hoppas att vädret blir bättre.

Nästa vecka:

Måndag: idrott inne

Tisdag; Lucia

Onsdag: idrott inne

torsdag:

Fredag. läxor.

 


Prenumerera på nya blogginlägg

En reaktion på “Jimmies veckobrev.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *