Jimmies Veckobrev v.37

Det var nu slut på smekmånaden eftersom det varit lite dispyter och några tjafs inom gruppen och på skolan. Det är bra att eleverna snabbt berättar så vi kan ta tag i det direkt.

Jag har skickat både på schoolsoft och på bloggen om kakförsäljningen och annat bra och spännande jobb som ska göras inför en klassresa! Det kommer bli jättebra. Vet också att gymnastiksalen/idrottshallen är bokad för disco!

Annars fortsätter vi på den inslagna vägen och arbetar med bråk, blandad form och decimaltal på matematiken. Med texter och textanalyser med Petters bok på svenskan, På NO har vi börjat med Kemi och kommer under fem veckor göra fem olika laborationer.

Arbetet med temat Kvarteret Marmen rullar också på och eleverna som lämnat in en godkänd ansökan till en lägenhet fick idag ett nyckelband som kan kan sätta sin nyckel på. Mer information kommer på den bloggen.

Vet att några inte får mailen från bloggen längre, jag fick inte heller det men hittade det i ”skräpposten” så nu fungerade det för mig. Ni kan kolla det eller testa lägga in din mail igen under detta inlägg.

Nästa vecka;

Måndag:

Tisdag: idrott

Onsdag: HKK & multipass

Torsdag: fotografering efter lunch!

Fredag:


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *