Jimmies veckobrev.

Jag vill gratulera alla elever i denna fantastiska årskurs, som gjort jobbet med Matte United i två år och genom detta visat att lilla Lucksta finns med på kartan för skolsverige!

Att hamna på delad andraplats för alla mellanstadiebloggar som var med i webbstjärnan är fantastiskt!  Så roligt och det gör att man bli ännu mera motiverad att arbeta och utveckla skolan och eleverna för att bli den bästa versionen av sig själv. Tack till er föräldrar och eleverna!

Idag kom även Sundsvalls kommun på besök och gjorde en intervju, tog kort och sedan bjöd de även på glass till eleverna, något som var mycket uppskattat.

Under veckan har vi försökt att hitta någon bra väg till terminsslutet, det är så mycket vi vill göra men det finns så lite tid kvar. Jag tror vi räknade det till 15 skoldagar med skolavslutningen och då ska eleverna också ha en dag prao, vi har en friidrottsdag som eleverna i årskurs fem och sex arrangerar för de andra i OS-projekten torsdagen den 1 juni och den 2 juni är det dags för 3-6 att cykla till pallviken och ha en härlig friluftsdag.

I torsdags kom skolsystern till oss vilket gjorde att vi kunde dela upp gruppen i killar och tjejer för att samtala om puberteten och vad som händer i kroppen, men även lite om hur man är bra kamrater och vad man tänker på i den digitala världen vi lever i nu. Vi hade bra samtal med kloka elever.

Nästa vecka är det bara tre dagar och sedan måndagen efter det är det dags för prao.

Vi skulle behöva veta innan månadens slut om det är någon som behöver skolskjuts på skolavslutningen eftersom att de är avbokade den dagen.

 


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *