Jimmies veckobrev

Hej!

Tiden går fort när man har roligt och när man försöker hinna med mycket.

Under veckan har eleverna fortsatt att skapa saker i ett 3d-program och får skriva ut OS-byn i 3D. Det kommer bilder på det senare. Det är inte enkelt men otroligt intressant att skapa sakerna. Det är inte alls lätt att skapa i rätt skala när de ska ner och räkna från meter till millimeter.

Under fredagen spelade eleverna in sina tal! Helt fantastiska tal har det blivit, jag är så imponerade av alla elever! Hur de lagt ner tid och hjärta i det! Jag har de inspelade men eleverna själva får välja om de vill att de ska publiceras, eftersom de lagt ner hela sitt hjärta kan det vara känsligt att dela med sig för mycket, men jag är mycket nöjd och stolt över det arbete eleverna gjort! De borde ni föräldrar också vara!

Eleverna börjar vänja sig med de digitala enheterna och jag har en mycket positiv känsla, de är inte längre nyhetens behag att alltid sitta med de utan de använder dom när det passar för verksamheten! Jag gillar det.

Det har varit några konflikter och vi fortsätter att samtala om den goda andan vi haft och vi försöker hitta tillbaka till den igen, överlag känns det fortsatt bra men de knakar lite ibland.

Ett beslut som blev taget idag är att eleverna i årskurs 4-6 kommer att ha prao under våren. Årskurs fem fick datumet måndagen den 29 maj. Det kommer mera information om det senare, men ni kan börja fundera på var man vill vara osv.

Under sista lektionen idag kommer vi gå igenom läsläxan, det ska bli intressant eftersom eleverna under veckan frågat om de inte får läsa mera vilket måste vara ett bra betyg.

Nästa vecka:

Idrott inne

Läxorna ligger under läxor på bloggen.


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *