Jimmies Veckobrev

Skriver på tåget hem från Stockholm och ber om ursäkt för om det kommer sent.

Tider rinner verkligen iväg och det är nu bara två veckor kvar innan det är sportlov, under dessa två veckor ska vi hinna med att ha utvecklingssamtal också. Det har eleverna själva förberett och de ska leda utvecklingssamtalen själva denna gång, det ska bli roligt.

Ifall ni föräldrar vill förbereda er så finns information på skolan på webben under elevdokument och ämnesmatris.

Som jag tidigare nämnt och säkert eleverna också kommer årskurs fem på Lucksta skola bli en ”pilotskola” för att testa något som kommunen kommer satsa på fullt ut till hösten. Därför ska eleverna få tillgång till en ”personlig digital enhet” som är en chromebook, därför kommer jag skicka hem ett papper på måndag som vi önskar att ni föräldrar och elever läser igenom och hoppas att ni godkänner. Det kommer bli grymt bra för eleverna!

Det är ett härligt go i klassen och de visar stor vilja att lära sig och ta till sig nya saker inom väldigt mycket och får beröm av lärarna och andra lärare som varit i klassrummet och sett hur vi arbetar vilket är roligt. Dock har de blivit lite ”tonåringar” och slarviga med städning osv, så det är något vi samtalat om i klassen.

Glöm inte att nästa vecka är det studiedag på onsdagen, vilket betyder att eleverna är lediga och lärarna är på Södra Berget för att ta del av norrlands största lärarkonferens Mittlärande. Jag är där både tisdag och onsdag och därför kommer Thomas att ha lektionerna som jag skulle haft under tisdagen.

Hoppas ni får en trevlig helg!

Nästa vecka:

Skidor på idrotten om det finns snö, annars inomhus.

Läxa: Svenska till tisdag, läsa om sista delen inför talet.

engelska till fredag.


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *