Måndag: i måndags första timmen så fick vi ha Hansa för Jimmie hade nationella med sexorna och då jobbade vi med uppställning i multiplikation och i division. Andra timmen så hade vi idrott och då fick vi lära oss några nya lekar som Maria hade kommit på. Sedan så hade vi musik med Monika och vi spelade keyboard vi fick lära oss G ackordet. Sedan så hade vi Lunch vi åt kycklinggryta och pasta. Sedan så hade vi So med Hansa och sista timmen hade vi Eng med Tomas och vi kollade på våra redovisningarna som vi gjort. på engelska till f-2

Tisdag: I tisdags första timmen så hade vi So med Hansa och vi kollade på Lilla.
Andra timmen hade vi Jimmie. Vi jobbade med matte NO, tredje passet hade vi Matte och NO igen. Fjärde hade vi slöjd. Till lunch fick vi laxlasagne.

Onsdag: Första timmen hade vi idrott och andra timmen hade vi bild först och andra delen av timmen hade vi Sv för efter lunch hade vi Eng för vi skulle visa våra barn program för trä huset. Sista timmen hade vi Multipass. Till lunch fick vi köttfärslåda med kul potatis och sås och lingonsylt.

Torsdag: Första timmen och andra timmen hade vi OS vi jobbade med våra presentationerna. Som vi ska visa efter påsklovet eller före. Till lunch fick vi köttsoppa med bröd buffé och ost. Tredje timmen hade vi arbetspass med Jimmie och då tränade vi på uppställning i multiplikation och sista timmen så hade vi svenska med Thomas.

Fredag: Första timmen så hade vi Jimmie och vi jobbade med NO.
Andra passet del 1 hade vi engelska med Thomas vi gick igenom för läxan och fick en ny läxa. 2 delen hade vi teckning lådor och då jobbade vi med el lådorna.
Till lunch fick vi kyckling, klyftpotatis, currysås & vitlöksbröd.
Tredje passet hade vi Thomas och vi jobbade med klubboken.
Sista passet hade vi kahoot med Hansa och 6:orna, för Jimmie åkte iväg före lunch.
Måndag: idrott inne

Tisdag:

Onsdag: idrott inne

Torsdag: skolskogen efter lunch kläder efter väder, eng läxa

Fredag: Ledig
Av Lisa & Wilma L❤️


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *