I måndags på första passet hade vi Klassråd. Andra passet hade vi idrott, vi han satt på oss skridskor men sedan kom dom och spolade plan så då hade vi inne idrott. Tredje passet hade vi SO med Hansa och då presenterade vi powerpoint. Sista passet hade vi englska och då skrev vi texter.

I tisdags hade vi SO första timmen och då kollade vi på lilla aktuellt. Andra passet hade vi AP med Jimmie och då skrev i på vårat tal del 1 (tala som Ted).
Sedan hade vi slöjd resten av dagen.

I onsdag första passet hade vi idrott, då åkte vi skridskor. Andra passet hade vi bild, på bilden jobbade vi med att få uttryck på ansikten som tex arg och glad.
Sedan efter en timme med bild hade vi engelska. Då skrev nästan alla klart texten.
3 passet hade vi svenska med Thomas där jobbade vi med läsandeklass. Sista passet hade vi multipass där man kunde välj mellan skridskor, soligabacken, lekar och promenad.

I torsdags första och andra timmen hade vi OS där vi byggde upp OS byn. Det var väldigt klurigt för många med skalan men det blev väldigt bra. Vi tycker det har varit bra sammarbete! I grupperna vi var med. Vi hade lärarna Hansa, Jimmie och Sara som hjälpte till!!
Tredje timmen hade vi matte där vi jobbade klart med sidorna för att sedan fortsätta tillsammans igen på likadana sidor med Jimmie.

Sista timmen hade vi sv där vi jobbade med klubboken med Thomas.

I fredags första timmen hade vi svenska med Jimmie och hade tala som Ted.
Andra timmen hade vi hälften engelska och andra hälften No. Tredje passet hade vi Monica för Tomas skulle ha treorna. Sista passet hade vi kahoot.

Av Vilma & Wilma


Prenumerera på nya blogginlägg

En reaktion på “

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *